Jove Companyia – Projecte formatiu per a joves ballarins

Projecte formatiu de l’escola LUTHIER, que es crea per formar joves ballarins de claqué i acostar-los al món professional.

Se’ls forma per conèixer la història i orígens del claqué treballant repertori clàssic i el treball de coreògrafs actuals, estrangers i locals que treballen amb ells les seves pròpies coreografies.

El repertori de la companyia és ampli i variat, presentant diferents estils que mostren al llarg de l’any en diferents esdeveniments i actuacions.

El projecte també manté contacte amb altres companyies de joves ballarins d’altres països amb els quals hem anat realitzat intercanvis amb Montpeller, New York i la TCYE en aquesta ciutat coincidint amb el Tap City Festival 2016 al qual la companyia va ser convidada.

Ballarins 2013 – 2017: Margaux Cañal, Lila Ribera, Maria Florensa, Adara Soles, Jofre Costa, Arnau Moreno / 2016 – 2017 Tina, Lucía, Fran, Marek / 2013 – 2016 Élia Tokmak / 2014- 2016 Lluïsa Vallverdú, Èlia Llenas / 2013 – 2014 Clara Martínez

Direcció: Guillem Alonso

Coordinació: Isabel Lasa

PROVA D’ACCÉS

Els alumnes accediran amb una prova d’accés, on es farà una valoració del seu nivell tècnic i interès en el projecte.

A partir dels 12 a 14 anys els alumnes accedirien a la pre- Jove Companiya de Claqué – Luthier i a partir dels 15 anys fins als 20 anys accedeixen a la Jove Companyia de Claqué – Luthier.

Passat aquest cicle els alumnes tindrien accés directe a la Formació Professional de Claqué – Luthier.

Per rebre més informació o ampliar la informació, clic aqui