Formació professional de Claqué

3 nivells: mitjà, mitjà/avançat i avançat

Formació de nou mesos dirigida a ballarins de claqué que desitgin adquirir tots els coneixements necessaris per poder ballar de manera professional.

Els estudiants aprendran: tècnica, repertori/coreografies dels grans mestres i improvisació, a part d’adquirir coneixements sobre els diferents estils de claqué que imparteix cada professor. Classes complementàries: dansa-jazz, música, percussió corporal, lindy hop, història del claqué i anatomia, entre d’altres. Els alumnes tindran l’oportunitat de participar en actuacions puntuals com a companyia de l’Escola Luthier per tal d’adquirir experiència i professionalitat a l’escenari.

Horaris: el curs s’imparteix entre l’1 d’octubre de 2021 i el 26 de juny de 2022. Les classes estan programades de dilluns a divendres, 4 hores al matí (nivell avançat i mitjà/avançat) o 3 hores a la tarda (nivell mitjà).

Equip docent: professors, coreògrafs i educadors amb experiència com a docents i ballarins a Espanya i a l’estranger. Guillem Alonso, Roser Font, Laia Molins, Rubén Pérez, Rubén Sánchez, Estefanía Porqueras i Maria Bossy . Professors internacionals convidats: hem comptat amb les classes magistrals de Michelle Dorrance, Brenda Bufalino, Nicholas Young, Chris Matallo, Sarah Reich, Derick K. Grant, Susan Hebach, Sam Weber, Josh Hilberman, Mark Mendonca, Mark Yonally, Jessie Sawyers, Heather Cornell, Andrew Nemr, Jason Janas, Cartier Wi-lliams, Max Pollak, Avalon Rathgeb, Thomas Wadelton, Sebastian Weber, Laurent Bortolotti, Hillary-Marie, Steven Harper, Kurt Albert y Klaus Bleis, entre d’altres.

Data límit d’inscripció: 6 de setembre de 2021. Places limitades.

Disfruta de tot un curs dedicat al claqué, millora la teva tècnica i comparteix els teus coneixements amb la nostra gran comunitat de claqueters!!

Per a més informació, contacteu dansa@luthierdansa.com o truqueu al 93.451.31. 38

Patrocinat per:

*Festivals de claqué on podeu aconseguir beques per la nostra Formació Professional:

http://turintapfestival.com/