Qui Som

Alícia Alcalay, llicenciada en guitarra clàssica, en el Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, funda l’Escola Luthier de Música l’any 1979. Sota la seva direcció, l’escola manté la seva activitat pedagògica a l’edifici del carrer Balmes, 53.
L’any 2011 lAlícia Alcalay i el seu fill Guillem Alonso, ballarí de claqué i coreògraf, guanyador del Premi DansaCat 2010, decideixen inaugurar una secció de dansa.

El departament de dansa es crea amb la intenció de ser un centre d’alta qualitat especialitzat en claqué. És per això que el curs 2012-2013 comencem la nostra Formació Professional de Claqué, un programa intensiu per a ballarins de claqué d’arreu del món de nivell mig o avançat.

També impartim classes de dansa clàssica, dansa-jazz, dansa contemporània, percussió corporal, flamenco, danses urbanes, dansa irlandesa, dansa barroca i llenguatge musical per a ballarins.

Durant el curs programen tallers, masterclasses i intensius de diferents disciplines. Convidem professors estrangers amb regularitat.
Fins ara, han impartit classes a l’escola: Michelle Dorrance, Nicholas Young, Avalon Rathgeb, Chris Matallo, Susan Hebach, Josh Hilberman, Mark Mendonca, Mark Yonally, Jessie Sawyers, Heather Cornell, Thomas Wadelton, Andrew Nemr, Jason Janas (claqué); Lynn Simonson, Teresa Pérez Ceccon, Colin Sinclair (dansa-Jazz); Denzil Bailey, Jordi Arnau (dansa clàssica); Nick Nguyen, Bruna Gondoni, Mª José Ruiz Mayordomo (dansa barroca).

Formem part activa de la comunitat claquetera de la ciutat i volem transmetre la nostra passió per la dansa, en especial pel claqué.

COMPANYIES RESIDENTS