Jove Companyia – Projecte formatiu per a joves ballarins

Projecte formatiu de l’Escola Luthier, l’objectiu del qual és formar joves ballarins de claqué i acostar-los al món professional.

Treballem la història i els orígens del claqué a través del repertori clàssic i les coreografies pròpies de coreògrafs actuals, estrangers i locals.

El repertori de la companyia és ampli i variat, i presenta una varietat d’estils que es mostren al llarg de l’any en diferents esdeveniments i actuacions.

El projecte també manté contacte amb altres companyies de joves ballarins d’altres països. Fins ara, hem realitzat intercanvis amb Montpeller, New York i la Tap Company Youth Ensemble (TCYE), amb aquesta última com a companyia convidada del Tap City Festival 2016 de Nova York.

Ballarins 2013 – 2017: Margaux Cañal, Lila Ribera, Maria Florensa, Adara Soles, Jofre Costa, Arnau Moreno / 2016 – 2017 Tina, Lucía, Fran, Marek / 2013 – 2016 Élia Tokmak / 2014- 2016 Lluïsa Vallverdú, Èlia Llenas / 2013 – 2014 Clara Martínez

Direcció: Guillem Alonso

Coordinació: Isabel Lasa

PROVA D’ACCÉS

Els alumnes accediran a la Companyia Jove mitjançant una prova d’accés, on es farà una valoració del seu nivell tècnic i interès en el projecte.

Els alumnes entre 12 i 14 anys accediran a la pre- Jove Companyia de Claqué – Luthier. Els alumnes entre 15 i 20 anys accediran a la Jove Companyia de Claqué – Luthier.

Quan acabin la Companyia Jove, els alumnes podran accedir de manera directa a la Formació Professional de Claqué – Luthier.

Més informació