Jove Companyia – Projecte formatiu per a joves ballarins

REQUISITS
Els/les ballarins/es han de tenir un nivell mínim mitjà/avançat. Poden continuar amb les seves classes regulars de tècnica a les seves respectives escoles i compaginar-ho amb els assajos del projecte els dissabtes pel matí de 10.30 a 12.30h a l’Escola Luthier.

Els assajos tindran el preu de classes regulars.

La Companyia Jove comença el primer dissabte del mes d’octubre de 2018 (dia 6).

Els espais d’assaig seran a l’Escola Luthier (c/Balmes 53, Eixample, Barcelona) i al local de Camut Band (c/ Pallars 160, Poblenou, Barcelona )

Totes les escoles que aportin alumnes al nou projecte de la Jove Companyia 2018 es convertiran en col.laboradors del projecte i apareixeran a les publicacions i publicitat que es realitzi des de l’Escola Luthier.

Projecte formatiu de l’Escola Luthier, l’objectiu del qual és formar joves ballarins de claqué i acostar-los al món professional.

Aquest curs 2019-2020 es treballarà el repertori de la companyia local La Banda i Barcelona Rhythm Tap, que es mostrarà al llarg de l’any en diferents esdeveniments i actuacions.

El projecte també manté contacte amb altres companyies de joves ballarins d’altres països. Fins ara, hem realitzat intercanvis amb Montpeller, New York i la Tap Company Youth Ensemble (TCYE), amb aquesta última com a companyia convidada del Tap City Festival 2016 de Nova York.


Coordinació: Guillem Alonso