Jove Companyia – Projecte formatiu per a joves ballarins

Poster_CastingJove18

Apunta aquesta data!

Dissabte 16 de desembre, càsting per ballarins i ballarines de claqué que vulguin formar part del nou projecte formatiu de la Jove Companyia de Luthier de 2018.

El nou projecte ofereix als participants l’oportunitat de treballar amb les companyies Camut Band i UNUM, a més d’aprendre i actuar amb els seus repertoris al llarg del curs 2018.

Contacte pels interessats: Escola Luthier.

Tel. 93 451 31 38 / 654958111 o dansa@luthierdansa.com (amb l’assumpte: Càsting Jove Companyia)

Data: dissabte 16 de desembre de 10.30h a 12.30h.
Lloc: Escola Luthier C/Balmes 53
Dirigit a: Convocatòria per ballarins/es de claqué amb un mínim de 3 anys de claqué i edats entre 10 i 20 anys. Els participants seran separats per nivells i/o edats.
El càsting serà la primera presa de contacte amb els coreògrafs. Aquest any seran Estefanía Porqueras, ballarina i coreògrafa de UNUM Project i Lluís i Rafael Méndez, ballarins, coreògrafs i directors de la Camut Band, companyia de claqué i percussió.

No és necessari portar cap material al càsting. Demanarem informació sobre els seus estudis de dansa i musicals.

REQUISITS
Els ballarins/es seleccionats continuaran amb les seves classes regulars de tècnica a les seves respectives escoles i compaginar-ho amb els assajos del projecte els dissabtes pel matí de 10.30 a 12.30h a l’Escola Luthier. Els assajos tindran el preu de classes regulars.

Els ballarins i ballarines seleccionats començaran els assajos el dissabte 13 de gener de 2018 de 10.30 a 12.30h. Els espais d’assaig seran a l’Escola Luthier, c/Balmes 53, Barcelona. Totes les escoles que aportin alumnes al nou projecte de la Jove Companyia 2018 es convertiran en col.laboradors del projecte i apareixeran a les publicacions i publicitat que es realitzi des de l’Escola Luthier.

Us hi esperem!
Jove Companyia Claqué – Luthier
Direcció Jove Companyia i Escola Luthier de Dansa: Guillem Alonso
Coordinadora Jove Companyia: Isabel Lasa Nieto.

Projecte formatiu de l’Escola Luthier, l’objectiu del qual és formar joves ballarins de claqué i acostar-los al món professional.

Treballem la història i els orígens del claqué a través del repertori clàssic i les coreografies pròpies de coreògrafs actuals, estrangers i locals.

El repertori de la companyia és ampli i variat, i presenta una varietat d’estils que es mostren al llarg de l’any en diferents esdeveniments i actuacions.

El projecte també manté contacte amb altres companyies de joves ballarins d’altres països. Fins ara, hem realitzat intercanvis amb Montpeller, New York i la Tap Company Youth Ensemble (TCYE), amb aquesta última com a companyia convidada del Tap City Festival 2016 de Nova York.

Ballarins 2013 – 2017: Margaux Cañal, Lila Ribera, Maria Florensa, Adara Soles, Jofre Costa, Arnau Moreno / 2016 – 2017 Tina, Lucía, Fran, Marek / 2013 – 2016 Élia Tokmak / 2014- 2016 Lluïsa Vallverdú, Èlia Llenas / 2013 – 2014 Clara Martínez

Direcció: Guillem Alonso

Coordinació: Isabel Lasa

PROVA D’ACCÉS

Els alumnes accediran a la Companyia Jove mitjançant una prova d’accés, on es farà una valoració del seu nivell tècnic i interès en el projecte.

Els alumnes entre 12 i 14 anys accediran a la pre- Jove Companyia de Claqué – Luthier. Els alumnes entre 15 i 20 anys accediran a la Jove Companyia de Claqué – Luthier.

Quan acabin la Companyia Jove, els alumnes podran accedir de manera directa a la Formació Professional de Claqué – Luthier.

Més informació