Formació professional de Claqué

poster formació cast 1
poster formació cast 2
3 nivells: mig, mig/avançat i avançat

Formació de nou mesos dirigida a ballarins de claqué que desitgin adquirir tots els coneixements necessaris per poder ballar de manera professional.

Els estudiants aprendran: tècnica, repertori/coreografies dels grans mestres i improvisació, a part d’adquirir coneixements sobre els diferents estils de claqué que imparteix cada professor. Classes complementàries: dansa-jazz, música, percussió corporal, lindy hop, història del claqué, i anatomia, entre d’altres. Els alumnes tindran l’oportunitat de participar en actuacions puntuals com a companyia de l’Escola Luthier per tal d’adquirir experiència i professionalitat a l’escenari.

Horaris: el curs s’imparteix entre l’1 d’octubre de 2019 i el 26 de juny de 2020. Les classes estan programades de dilluns a divendres 4 hores al mati (nivell avançat i mig/avançat) o 3 hores a la tarda (nivell mitjà).

Equip docent: professors, coreògrafs i educadors amb experiència com a docents i ballarins a Espanya i a l’estranger. Guillem Alonso, Roser Font, Sharon Lavi, Laia Molins, Rubén Pérez, Rubén Sánchez, Estefanía Porqueras. Professors internacionals convidats: hem comptat amb les classes magistrals de Michelle Dorrance, Nicholas Young, Josh Hilberman, Dorel Surbek, Sarah Raich, Jason Janas, Andrew Nmr, Theo Daskatopoulos, Heather Cornell, Susan Hebach, Mark Mendonca, Jessie Sawyers, Avalon Rathgeb, Chris Matallo, Mark Yonally, Jason Rodgers, Sarah Reich, Thomas Wadelton, Hillary-Marie, Sebastian Weber, Steven Harper.

Data límit d’inscripció: 6 de juliol de 2019. Places limitades.

Disfruta de tot un curs dedicat al claqué, millora la teva tècnica i comparteix els teus coneixements amb la nostra gran comunitat de claqueters!!

Per a més informació, contacteu dansa@luthierdansa.com o truqueu al 93.451.31. 38

Patrocinat per: