Formació professional de Claqué

poster formació cast 1
poster formació cast 2
3 nivells: mitjà, mitjà/avançat i avançat

Formació de nou mesos dirigida a ballarins de claqué que desitgin adquirir tots els coneixements necessaris per poder ballar de manera professional.

Els estudiants aprendran: tècnica, repertori/coreografies dels grans mestres i improvisació, a part d’adquirir coneixements sobre els diferents estils de claqué que imparteix cada professor. Classes complementàries: dansa-jazz, música, percussió corporal, lindy hop, història del claqué i anatomia, entre d’altres. Els alumnes tindran l’oportunitat de participar en actuacions puntuals com a companyia de l’Escola Luthier per tal d’adquirir experiència i professionalitat a l’escenari.

Horaris: el curs s’imparteix entre l’1 d’octubre de 2020 i el 26 de juny de 2021. Les classes estan programades de dilluns a divendres, 4 hores al matí (nivell avançat i mitjà/avançat) o 3 hores a la tarda (nivell mitjà).

Equip docent: professors, coreògrafs i educadors amb experiència com a docents i ballarins a Espanya i a l’estranger. Guillem Alonso, Roser Font, Laia Molins, Rubén Pérez, Rubén Sánchez, Estefanía Porqueras, Maria Bossy, Derick Grant i Josh Jonson. Professors internacionals convidats: hem comptat amb les classes magistrals de Michelle Dorrance, Nicholas Young, Josh Hilberman, Dorel Surbek, Jason Janas, Andrew Nmr, Theo Daskatopoulos, Laurent Bortolotti, Heather Cornell, Susan Hebach, Mark Mendonca, Jessie Sawyers, Avalon Rathgeb, Chris Matallo, Mark Yonally, Jason Rodgers, Sarah Reich, Thomas Wadelton, Hillary-Marie, Sebastian Weber i Steven Harper, entre d’altres.

Data límit d’inscripció: 6 de juliol de 2020. Places limitades.

Disfruta de tot un curs dedicat al claqué, millora la teva tècnica i comparteix els teus coneixements amb la nostra gran comunitat de claqueters!!

Per a més informació, contacteu dansa@luthierdansa.com o truqueu al 93.451.31. 38

Patrocinat per:

*Festivals de claqué on podeu aconseguir beques per la nostra Formació Professional:

IMG_2166
suntap
Sockholm Tap Festival logo
logo brno tap fest
Paris tap fest logo
claquettes-associees-logo-pour-fond-clair
http://turintapfestival.com/
PopTapFestivalLOGO
logo brno tap fest
Logo Unterschrift
tanzhaus nrw_logo
1tapfest
30 Logo Small Email
PTDF est1989
TapCity NEW logo.05.indd
image1
JTF 13X19
taptastic logo