Denzil Bailey / Ballet – De l’1 al 5 de juliol

Denzil Bailey ballet clases Denzil Bailey / Ballet – De l’1 al 5 de juliol

DE L’1 AL 5 DE JULIOL 2019 (5 dies)

10 – 11:30h Nivell avançat

19:30 – 21h Nivel mitjà

Denzil Bailey (Londres) entra a formar part de l’English National Ballet als 20 anys d’edat i ballarà en aquesta companyia durant 10 anys. Es confundador de la companya Ballet Black, fet que el porta a rebre ofertes per començar en l’ensenyament. Així, Denzil es converteix de forma inintencionada en professor de ballet, professió que descriu com a “la feina somiada”. Imparteix classes en les següents escoles de Londres: Danceworks, Central Ballet School, The Place, London Studio Centre, Middlesex University, London Theatre School i Pineapple. També imparteix classes a companyies com la Rambert o la Random. És molt conegut per les seves classes energètiques, de moviments lliures, i divertides.

PREUS Aviat
Descomptes -10% abans del 10 de juny. -10% alumnes de Luthier. -10% si fas 4 intensius o més. Descomptes acumulables fins al -30%!

Administrator