Audició Jove Companyia de claqué Luthier

jovecompanya2017 Audició Jove Companyia de claqué Luthier

Diumenge, 17 de setembre, 11:00 y 13:00

Escola Luthier Dansa

C/Balmes 53, 08006 Barcelona

Comença un nou curs amb nous ojectius!
Tornem amb l’enegia al 200% després de viatjar a Dubrovnik i gaudir d’un fantàstic Festival de claqué amb classes, actuacions i l’experiencia de conviure amb els ballarins de tot el món!!!

JOVE COMPANYIA DE CLAQUÉ DE LUTHIER
Projecte formatiu per a l’accés als escenaris professionals
De 12 a 14 anys Pre-companyia
De 15 a 20 anys Jove Companyia

– El projecte formatiu de Companyia Jove Luthier neix amb la idea de facilitar als joves ballarins una formació que inclogui coneixements sobre història i orígens del claqué, repertori clàssic, i també dels treballs més contemporanis de les companyies professionals residents de l’ Escola Luthier.

– El repertori de la companyia es crea a través del treball amb els coreògrafs/companyies residents a l’escola.
El treball realitzat amb aquests mestres i altres coreografies pròpies de la companyia constitueixen el repertori, que es presenta en diferents events al llarg de l’any.
El projecte es planteja en contacte amb altres companyies de joves ballarins de claqué d’altres escoles i països per poder fer intercanvis. El passat curs 2014-2015 l’intercanvi es va realizar amb joves de Montpellier. Al 2015-2016 amb la Tap City Youth Ensemble de Nova York. I el darrer 2016-2017 amb els joves ballarins de Dubrovnik. Els ballarins de Luthier viatgen a aquestes ciutats i també acullen els ballarins estrangers a Barcelona.

– Els integrants de la companyia, a més de reforçar la seva tècnica com a ballarins, tenen l’oportunitat de conèixer el funcionament intern d’una companyia: creació d’un espectacle, desenvolupament de coreografies, organització, preparació de les actuacions i mostra.

– Un dels requisits per accedir a la companyia és cursar classes regulars de claqué (tècnica), ja sigui a Luthier o a d’altres escoles (en aquest últim cas es demanarà acreditació). Aquestes classes actuen com a reforç al treball de repertori de companyia dels dissabtes (de 10:30 a 12:30h).
És molt important el compromís i l’interès cap al projecte, l’edat, la tècnica i les aptituts del/a ballarí/na.

– L’audició serà el 16 de setembre a l’Escola Luthier de 10:30h a 12.30h. Consistirà en una classe dirigida i un petit col·loqui on valorarem el grau d’implicació i motivació que tenen els joves. Tambié es fixarà una segona reunió amb pares/mares per tal que estiguin al corrent del funcionament del projecte.

– El preu de les classes de la companyia és el corresponent a les classes regulars de l’escola Luthier (2h/setmana). Els alumnes de Luthier es beneficiaran de tarifes més ajustades per cursar més hores per setmana, seguint la nostra taula de preus.
Cal apuntar-se amb antelació a l’audició.

Direcció Companyia Jove i Escola Luthier de Dansa: Guillem Alonso
Coordinadora Companyia Jove: Isabel lasa Nieto

Administrator